perjantai 16. maaliskuuta 2012

Purjehduskausi alkaa vappuna, alkukevään purjehdukset edullisin tarjoushinnoin

...Meri on kaunis aina riippumatta vuodenajasta ja purjehduskausi alkaa tänä vuonna 24.4.2012. Kyseisenä päivänä on Viaporin telakalla purjelaivojen ulostelakointi, josta kausi perinteisesti alkaa.

Suomenlinnassa on vielä lunta maassa ja täysi tohina kevätkunnostustöissä: Astrid saa tänä talvena uuden isomaston viime talvena tehdyn mesaanin seuraksi. Lisäksi laivan liikkuva takila ja purjeet uusitaan myös. Näin ollen ensi kesän purjehduskokemukset eivät ainakaan jää välineistä kiinni. Svanhildilla puuhataan vähän pienemmin, normaaleita kevätkunnostustöitä. Muutama lankun vaihto, hiontaa, rapsutusta, lakkausta ja maalausta.

Kysy tarjous edullisista alkukevään purjehduksista purjelaivakonttorista!
 

torstai 15. maaliskuuta 2012

Purjelaivakonttorin uudet uljaat verkkosivut julkaistaan pian

Moni jo innolla odottaa Purjelaivakonttorin uusien verkkosivujen avautumista. Malttakaa kuitenkin vielä hetki, sillä viimeiset sivallukset ovat sivaltamatta. Mutta ei hätää, uudet sivut ovat todellakin odottamisen arvoiset.

 Kello käy vauhdilla.

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Purjelaivakonttorin uusi blogi avautuu kaikille merimiestouhuista kiinnostuneille

Kevät on tulossa vauhdilla ja laivat valmistautuvat ulostelakointiin. Tässä blogissa tullaan seuraamaan laivojen ja laivolla pyörivän miehistön edesottamuksia pitkin tulevaa purjehduskautta ja myös sen jälkeen.

Parahin terveisin.