maanantai 1. heinäkuuta 2013

Astrid matkalla Tanskaan, Svanhild purjehditutti rokkitähtiä

Kesäkuu oli ja meni vikkelään, Astrid lähti juhannuksen jälkeen nuorisopurjehtimaan kohti Tanskan Århusia ja The Tall Ships Racea. Matkalla on ollut tyyntä ja kovaa tuulta ei sentään myrskyjä. Satunaisia vastoinkäymisiä, mutta ennenkaikkea iloista meininkiä. Viime yön Astrid vietti Kalmarissa ja tällä hetkellä sivuuttelee Karlskronaa, innokkaat voivat seurata laivan sijaintia marinetrafficista.

Kuvia Astridin purjehduksesta löydät täältä

Svanhildilla purjehdittiin supertähtien kanssa kesäkuun viimeisenä päivänä, kun Jared Leto ja 30seconds to mars vieraili laivalla. Hienossa kelissä esiteltiin mukavalle porukalle Helsinkiä mereltä ja tutustutettiin perinnepurjelaivaan ja purjehdukseen. Kalifornialaisille meidän 20 asteen kesäkeli ei tuntunut oikein riittävän, kun miehistö touhusi t-paidoissa, oli bändin jäsenillä hupparit ja vielä fleece-huovat ympärillä.


















The Tall Ships Race rantautuu ja Astrid sen mukana Helsinkiin 17 heinäkuuta ja vierailee täällä 20 päivään asti. Tapahtuma on kesän kohokohta Helsingissä niin purjelaivoista kuin mukavasta meiningistä kiinnostuneille.

Kesäisin terveisin

Jouni
Helsingin Purjelaivakonttori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti