lauantai 2. elokuuta 2014

Sail & Play 2014

4.7. Sail & Play 2014 

Halkolaituri - Bockfjärden 

Vihdoinkin kesä! Vuoden odotetuin hetki oli käsillä kun perinteinen Sail&Play starttasi Halkolaiturilta aurinkoisena perjantai-iltana ja Svanhildin kansi täyttyi iloisesta puheensorinasta ja kuohuviinilasien kilinästä. Noin parikymmenpäiseen joukkoon mahtui niin viime vuoden konkareita kuin uusia tulokkaitakin, joista viimeisimmät houkuteltiin mukaan matkalle suoraan laiturilta ja vain muutamia minuutteja ennen kiinnitysköysien irrottamista. Joskus on nopeiden päätösten aika!


Kohtalainen vastatuuli esti purjeiden nostamisen, joten etenimme länteen alkuun mootorivoimin. Se ei menoa haitannut, sillä fiilikset olivat korkealla ja jokaisen mieli oli valmiina niihin seikkailuihin, joihin Svanhild miehistöineen meitä johdatti. Konkarit tiesivät että tällä reissulla riittäisi naurua ja hauskanpitoa -eikä viivojen määrissä säästeltäisi! Uudet tulokkaat saivat kokea kaiken sen hauskan, mistä Sail&Playssa on kyse: purjehtimisesta ja rennosta yhdessäolosta kesäisen kauniissa saaristossa. Legendaarisia kolopelejä unohtamatta!



Matkan aikana saimme nauttia tunnelmallisista lattarisävelistä, JP:n loihtimista Mojitoista sekä vauhdikkaasta salsaesityksestä. Lopulta kipparimme Jouni ankkuroi laivan suojaisaan lahdenpoukamaan Porkkalan maisemissa, jossa söimme maistuvan illallisen ja pääsimme myös nauttimaan laivan aidon puusaunan kipakoista löylyistä hiljalleen hämärtyvässä illassa. Pulahdus viileään mereen vaati pienen rohkaisun, mutta tuntui lopulta erittäin virkistävältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti